Džiovinti čili pipirai

Jeigu užderėjo čili pipiriukai, galite juos sudžiovinti - turėsite puikų prieskonį picoms ir kitiems patiekalams.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Aitriąją papriką galite džiovinti nesmulkintą orkaitėje nedidelėje temperatūroje arba tiesiog suvertą ant siūlo - tuo pačiu turėsite ir dailų dekoro elementą savo virtuvėje.

Jeigu pipiriukus smulkinsite, būtinai užsidėkite vienkartines gumines pirštines, kad nepasižeistų rankų oda. Taip pat nekrapštykite akių.

Orkaitėje džiovinkite ne didesnėje kaip 45 laipsnių temperatūroje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Čili pipirai
Sudėtingumas :