Džiovintais vaisiais įdarytas veršienos kumpis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Veršienos kumpį nuplauti, išpjauti visas plėves, lengvai pamušti ir įtrinti prieskoniais. Dalį veršienos sumalti. Džiovintus vaisius nuplauti, išmirkyti ir sumaišyti su malta mėsa. Šią masę dėti ant išmušto kumpio, suvynioti į kepimo plėvelę ir kepti orkaitėje apie 2 valandas.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Veršienos kumpis
200 g Džiovinti abrikosai
300 g Džiovintos slyvos
30 g Prieskoniai mėsai
pagal skonį Malti kvapieji pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :