© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 180min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 45 laipsnių, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Nulupkite obuolius, išimkite sėkleles, supjaustykite obuolį apvaliais griežinėliais. Sudėliokite griežinėlius į kepimo skardą.

Dubenėlyje sumaišykite vieną ar kitą prieskonių mišinį. Apibarstykite juo obuolių griežinėlius.

Džiovinkite obuolių traškučius pusantros valandos. Išimkite iš
orkaitės, atsargiai mentele apverskite obuolių griežinėlius ir apiberkite prieskonių mišiniu. Paskui džiovinkite dar valandą.

Jei obuolių griežinėliai po valandos nepakankamai traškūs, išjunkite orkaitę ir palikite skardą orkaitėje, kol ji atvės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai