Dieviškai traškios orkaitėje keptos vištų blauzdelės

 (9)
Traškios vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištų blauzdeles įtrinkite išspaustu česnaku, druska ir Provanso žolelėmis.

Užpilkite pasukų ir palikite 30 minučių šaldytuve.

Sumaišykite miltus su džiovintų paprikų milteliais, pipirais.

Maltus džiūvėsius sumaišykite su smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Kiaušinius išplakite.

Marinuotas blauzdeles gerai nuvarvinkite.

Apvoliokite miltų mišinyje, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsiuose.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų blauzdelės
1 puodelis Pasukos
1 šaukštelis Druska
8 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Provanso žolelės
4 šaukštas Miltai
0,3 šaukštelis Pipirai
1 šaukštelis Rūkytų paprikų milteliai
4 vnt. Malti džiūvėsėliai
3 šaukštas Kietasis sūris
2 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :