Traškios vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištų blauzdeles įtrinkite išspaustu česnaku, druska ir Provanso žolelėmis.

Užpilkite pasukų ir palikite 30 minučių šaldytuve.

Sumaišykite miltus su džiovintų paprikų milteliais, pipirais.

Maltus džiūvėsius sumaišykite su smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Kiaušinius išplakite.

Marinuotas blauzdeles gerai nuvarvinkite.

Apvoliokite miltų mišinyje, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsiuose.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai