Dieviškai skanus VARŠKĖS pyragas – per 30 MINUČIŲ

 (4)
Varškės pyragas su braškių uogiene
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutrupinkite avižinius sausainius ir sutrinkite iki rupių miltų.

Sumaišykite su ištirpintu sviestu ir išklokite pyrago formos, su nuimamais kraštais, dugną. Sluoksnis turėtų būti gana storas - apie 1,5-2 cm storio.

Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 10 minučių, kad išbrinktų. Pašildykite ir maišykite, kol ištirps.

Varškę išsukite iki purumo su vaniliniu jogurtu ir cukrumi.

Supilkite atvėsusią skystą želė ir išmaišykite.

Varškės sluoksnį sudėkite ant pagrindo ir išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Prieš tiekiant, pyrago viršų aptepkite braškių uogiene.

Šiam pyragui tik ir kitos uogienės ar trintos uogos su cukrumi.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Avižiniai sausainiai
100 g Sviestas
400 g Varškė
200 ml Vanilinis jogurtas
1 šaukštas Cukrus
20 g Želatina
100 ml Vanduo
200 ml Braškių uogienė
Porcijos: 8
Sudėtingumas :