Dzūkiški barščiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite virti į pasūdytą vandenį. Kai užvirs vandenį nupilkite, mėsą nuplaukite, vėl pripilkite vandens ir užkaiskite.

Jei užvirus vanduo vėl gana gausiai suputos, vėl nupilkite, nuplaukite mėsą, pripilkite naujo vandens ir užkaiskite.

Įberkite druskos, įdėkite lauro lapų, juodųjų pipirų žirnelių ir virkite, kol paruošite kitus produktus.

Burokėlius nuplaukite, nulupkite, supjaustykite smulkiomis juostelėmis ir suberkite į puodą su jautiena.

Burokėlių lapus smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.

Suberkite smulkintus džiovintus grybus (galima dėti ir nuvirtus šviežius grybus).

Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.

Svogūnus smulkiai supjaustykite, apkepkite aliejuje su išspaustais česnakais, kol gražiai pagels ir suberkite į puodą.

Bulves nulupkite supjaustykite gana mažais gabaliukais ir suberkite į puodą.

Įberkite jautienos sultinio.

Virkite dar 20 minučių.

Patiekite pagardinus grietine.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai