Dieviškai skanios varškės spurgos

 (3)
Spurgos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinį išsukite su cukrumi, sudėkite pertrintą varškę, įberkite truputį druskos, kepimo miltelius, miltus.

Išminkykite tešlą.

Suberkite razinas ir gerai išmaišykite.

Suformuokite spurgeles ir virkite jas aliejuje.

Patiekdami pabarstykite miltiniu cukrumi.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kiaušiniai
200 g Miltai
300 g Varškė
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
2 sauja Razinos
Porcijos: 6
Sudėtingumas :