© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir pakepkite, kol pasidarys skaidrūs. Sudėkite česnaką, pakepinkite apie 1 minutę pamaišydami. Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir lėtai supilkite viskį.

Vėl dėkite keptuvę ant ugnies ir maišykite apie 2 min., kol viskis beveik išgaruos. Supilkite pomidorų tyrę, sirupą, actą, garstyčias, paprikos miltelius, Tabasco padažą, pipirus ir lėtai pavirkite, kol sutirštės. Nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Pašlakstykite kepsnius alyvuogių aliejumi, prieskoniais, druska ir pipirais. Palaikykite juos pries kepdami kambario temperatūroje apie 15-30 min.

Įkaitinkite grilį.

Kepkite kepsnius ant grotelių – 8-10 min., kad būtų vidutiniškai iškepę. Vieną ar du kartus apverskite. Iškepusius palaikykite 3-5 min. ir patiekite.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai