© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Supjaustykite bulves 2 cm dydžio kubeliais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir sudėkite į kepimo skardą. Kepkite apie 40 min, kol pagels ir bus traškios.

Tuo tarpu keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite dešreles. Jas išimkite ir kelias minutes pakepinkite svogūnus ir česnakus. Tada suberkite aitriųjų pipirų dribsnius (jei naudojate), morkas ir salierus. Pakepinkite 5 min. Suberkite 2/3 rozmarinų, sudėkite pomidorus, lęšius, supilkite vyną.

Dešreles supjaustykite į 4 dalis ir sudėkite į keptuvę. Uždenkite ir troškinkite 30 min. arba kol lęšiai suminkštės.

Iškepusias bulves pagardinkite druska ir likusiais rozmarinais. Patiekite su dešrelių troškiniu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai