© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplaukite ir nulupkite kivius, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Mėsą nuplaukite. Jos paviršiuje peiliu įpjaukite „kišenėles“. Į kiekvieną „kišenėlę“ įdėkite po gabalėlį kivio.

Mėsą pabarstykite druska ir pipirais. Po to visą ištepkite kivio minkštimu ir palikite šaldytuve nakčiai. Kitą dieną suvyniokite į foliją ir kepkite 40 minučių. Patiekti galima su šviežiais kiviais.

Šventiniam stalui: Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai