Daržovių troškinys

Labai kvapnus daržovių, džiovintų slyvų ir avinžirnių troškinys.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite aliejų, įmaišykite citrinos sultis ir pomidorų padažą, aitriųjų pipirų miltelius ir cinamoną. Pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite pomidorus ir paprikas, uždenkite. Kartais pamaišydami kaitinkite apie 25 min.

Tada įmaišykite migdolus, džiovintas slyvas, imbierą bei česnaką ir pakaitinkite dar 15 min.

Galiausiai sudėkite cukinijas ir avinžirnius, pamaišykite ir pakaitinkite apie 10 min. Nuimkite nuo ugnies, įmaišykite medų ir pabarstykite kalendra.

P.S. Pomidorus galite naudoti konservuotus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Avinžirniai (virti)
4 vnt. Pomidorai
2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
75 g Migdolai
75 g Džiovintos slyvos
2 šaukštas Imbiero šaknis
3 skiltelė Česnakai
2 vnt. Cukinijos
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Citrinų sultys
2 šaukštas Pomidorų padažas
1 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
2 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštas Medus
sauja Kalendros (šviežios)
pagal skonį Druska
Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :