Daržovių troškinys su sūriu

Šiltą daržovių troškinį galite patiekti ir kaip atskirą patiekalą, ir kaip garnyrą prie mėsos ar žuvų patiekalų.
Daržovių troškinys su sūriu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nenuluptus baklažanus supjaustykite griežinėliais.

Pavoliokite juos miltuose ir apkepkite aliejuje iš abiejų pusių.

Baklažanus išimkite, toje pačioje keptuvėje ar puode pakaitinkite česnaką.

Sudėkite juostelėmis supjaustytas paprikas, susmulkintus pomidorus.

Įberkite druskos, pipirų ir patroškinkite 10 minučių.

Sudėkite baklažanus ir patroškinkite dar kelias minutes.

Apibarstykite parmezano sūriu ir iš karto patiekite.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Baklažanai
1 šaukštas Miltai
4 šaukštas Aliejus
500 g Saldžiosios žaliosios paprikos
500 g Pomidorai
3 skiltelė Česnakai
100 g Parmezano sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :