© Vida Press
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus ir druską suberkite į dubenį. Įtarkuokite sviestą, sudėkite plaktą kiaušinį ir pusę sutarkuoto pamezano, išminkykite.

Suvoliokite tešlos rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite šaltai pusvalandžiui.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais kepimo skardą.

Iš tešlos iškočiokite 5 mm storio lakštą. Įklokite į skardą, užleiskite kraštus ir sulyginkite. Subadykite šakute. Padėkite šaltai 15 minučių.

Riekelėmis supjaustytus baklažanus kepkite ant grotelių, kol suminkštės (10-15 minučių). Tada sudėkite ant tešlos.

Tarp baklažanų priberkite pomidorų ir alyvuogių.

Kiaušinius išplakite su grietine, sumaišykite su likusiu tarkuotu parmezanu, plėšytais bazilikais ir mėtomis. Pasūdykite, įberkite pipirų.

Šiuo mišiniu apipilkite baklažanus ir pomidorus. Kepkite 20-30 minučių.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai