© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius įmuškite į dubenį, suberkite cukrų ir plakite, kol masė padidės dvigubai ir taps puri. Po truputį atsargiai maišant suberkite miltus. Tešlą sukrėskite į riebalais išteptą išardomą kepimo formą.

Bobą kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol paviršius gražiai parus.

Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.

Dubenyje sumaišykite vyšnių sultis su 3 šaukšteliais romo ir įstatykite į jį bobą, kad prisigertų skysčio.

Garų vonelėje sumaišykite trynius su krakmolu, cukraus pudra ir grietinėle bei 2 šaukšteliais romo ir gerai išplakite.

Prieš patiekiant į stalą, bobą apipilkite saldžiu padažu.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai