© T. Šimkaus nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Obuolius, apelsinus ir bananus supjaustykite 1,5 cm dydžio gabalėliais ir apvoliokite krakmole.

Mikseriu suplakite desertų tešlą ir iš jos aplink vaisių gabalėlius formuokite į spurgas panašius rutuliukus. Juos sudėkite į iki 170 laipsnių įkaitintą gruzdintuvę.

Kepkite, kol rutuliukai taps gelsvai rudi. Paruoštą desertą sudėkite į lėkštę, pabarstykite cukraus pudra ir papuoškite mėtos šakele.

Desertų tešlai paruošti mikseriu išplakite kiaušinių baltymus, tada sudėkite krakmolą ir vėl plakite iki vientisos masės.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai