Dangiškieji vaisių debesėliai

 (1)
© T. Šimkaus nuotr.
Recepto kilmė:
Japonijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius, apelsinus ir bananus supjaustykite 1,5 cm dydžio gabalėliais ir apvoliokite krakmole.

Mikseriu suplakite desertų tešlą ir iš jos aplink vaisių gabalėlius formuokite į spurgas panašius rutuliukus. Juos sudėkite į iki 170 laipsnių įkaitintą gruzdintuvę.

Kepkite, kol rutuliukai taps gelsvai rudi. Paruoštą desertą sudėkite į lėkštę, pabarstykite cukraus pudra ir papuoškite mėtos šakele.

Desertų tešlai paruošti mikseriu išplakite kiaušinių baltymus, tada sudėkite krakmolą ir vėl plakite iki vientisos masės.

Restoranas „Soya“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

50 g Apelsinai
50 g Bananai
50 g Obuoliai
15 g Krakmolas
200 g Desertų tešla
5 g Cukraus pudra
1 šakelė Mėtos
Padažui:
40 g Braškės trintos su cukrumi
40 g Konservuoti persikai trinti
Desertų tešlai:
200 g Kiaušinių baltymai
200 g Kiaušinių baltymai
50 g Krakmolas
50 g Kvietiniai miltai
Sudėtingumas :