Žuvies užkandėlė
© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Ištirpintame svieste apkepam supjaustytą salierą, įmetame šakelę rozmarino ir leidžiam karamelizuotis. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus ir kepame menkę. Įmetame rozmarino šakelę, įdedame truputį sviesto.

Žuvį apkepame iš abiejų pusių, apibarstome pipirais, druska. Išėmus žuvį apibarstome krapais.

Ridikėlius supjaustome, apibarstome pipirais, druska ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Lėkštėje dedame salierus, menkę ir ridikėlius- viską apibarstome sūriu.


Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai