Salotos su pievagrybiais, bulvėmis ir marinuotais burokėliais
© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Į dubenį dedame žolelių majonezą, įiplame lašelį alyvuogių aliejaus; įberiame druskos, pipirų, sudedame bulves ir viską išmaišome. Paliekame pasimarinuoti. Puode ištirpiname sviestą, sudedame per pusę supjaustytus pievagrybius, įberiame truputį druskos ir pipirų, pamišome. Lengvai apkepame iki aukso spalvos.

Pamarinuotas bulves dedame į lėkštę, ant viršaus dedame lengvai apkeptus pievagrybius, ant viršaus dedam marinuotus griežinėliais pjaustytus burokėlius. Apibarstom burokėlių daigais, druska ir pipirais. Ant viršaus užtarkuojame sūrio.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai