© DELFI
Pagaminamas per: 4min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sumetame pomidorus ir įdedame rozmarino šakelę, kad įgautų kvapą. Dedame svogūnų laiškus, tačiau ne žalią dalį,o šį kartą dėsime baltą dalį. Sukapojame česnakus, suberiam į keptuvę. Įberiame pipirus, druską. Viską pamaišom. Sudedam į dubenėlį ir apibarstom sūriu.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai