© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmušame kiaušinius. Galiausiai suberiame miltus ir užminkome kietoką tešlą. Ją paliekame šaldytuve apie 2-3 h.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių, o tuo tarpu iš tešlos suformuojame riestainiukus, kuriuos pabarstome stambiu cukrumi. Kepame apie 10-15 min.

Cukriniai riestainiai
© Asmeninio archyvo nuotr.

Kviečiame ir Jus dalyvauti „Kalėdinių gardėsių“ konkurse!

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai