Cukriniai belgiški vafliai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mieles ištirpinkite šiltame piene, pamažu plakdami suberkite miltus, druską, vanilinį cukrų, įmuškite kambario temperatūros kiaušinį ir trynius.

Tada mažomis porcijomis sudėkite margariną ir galiausiai suberkite cukrų.

30 minučių uždengę palaikykite šiltoje vietoje.

Vaflinę gerai įkaitinkite. Imkite tešlos, dėkite į vaflinės vidurį ir kepkite, kol taps aukso spalvos.

Prieš kepdami pirmąjį vaflį, keptuvę galite patepti riebalais, vėliau to daryti nebereikia.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 ml Miltai
150 ml Pienas
10 g Sausos mielės
1 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Kiaušinių tryniai
žiupsnelis Druska
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
200 g Margarinas
200 ml Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :