© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pradžioje į puodą pilame vandenį ryžiams. Kai vanduo užvirs, įdedame žiupsnelį druskos ir tada dedame ryžius.

Kol ryžiai verda, nulupame svogūnus ir supjaustome kubeliais, morką sutarkuojame burokine tarka, papriką bei cukiniją su moliūgu taip pat supjaustome kubeliais.

Užkaičiame keptuvę ir dedame svogūnus, kai pakepa dedame morkas, vėl pakepiname tada dedame papriką, vėliau sudedame cukiniją bei moliūgą.

Kai viską gerai apkepiname, galiausiai sudedame išvirtus ryžius bei mėgstamus prieskonius, dar šiek tiek pakepiname.

Prieš patiekiant galima užbarstyti fermentiniu sūriu, bet čia skonio reikalas.

Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai