Cukinijų pagardas žiemai

 (4)
Dėkojame DELFI skaitytojai Anei už receptą! Šis cukinijų pagardas labai tiks prie mėsos, ryžių ar makaronų.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutarkuoti aguročius be sėklų ir žievės (galima per burokinę arba per bulvių tarką). Susmulkinti česnakus ir svogūnus.

Sutarkuoti per burokinę tarką morkas. Sudėti viską į 15 litrų puodą (arba, sumaišius viską, paskirstyti į mažesnius puodus) ir 1 val. virti kartais pamaišant. Sudėti į pasterilizuotus stiklainius. Po to apvertus uždengti šiltai ir laikyti kol atšals. Šis pagardas tinka prie įvairių kepsnių. Galima naudoti ryžių troškiniui.

Paprasta, greita ir labai labai gardu!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 kg Cukinijos
1 kg Morkos
1 stiklinė Česnakai pjaustyti
1 stiklinė Svogūnai pjaustyti
0,5 l Pomidorų padažas
1 stiklinė Cukrus
0,6 l Aliejus
100 g Druska
1 šaukštas Aitriosios paprikos milteliai
200 g Actas
Sudėtingumas :