Cukinijų ir obuolių uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.4444 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Puode sumaišykite visus ingredientus, išskyrus vanilinį cukrų ir cukrų uogienėms.

Užkaitinkite, palaukite, kol pradės garuoti.

Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms ir vanilinį cukrų.

Virkite 15–25 minutes ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišykite.

Jei susidaro putų, jas nugriebkite.

Ištraukite cinamono lazdelę (cinamono lazdeles galite pakeisti keliais gvazdikėliais ar 1–2 šaukšteliais cinamono).

Palikite aušti maždaug 10 minučių.

Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai