© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Cukinijas rinkitės jaunas, kurių odelė dar plonytė ir jų nereikia lupti. Jeigu naudosite didelę peraugusią cukiniją, ją nulupkite ir išimkite sėklas. Tada sutarkuokite stambia tarka.

Suberkite druską, citrinos žievelę, susmulkintus salierų lapus, česnaką, pipirus ir išplaktus kiaušinius. Maišydami suberkite miltus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite tešlą į keptuvę. Papuoškite salierų lapais.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai