© Recepto autorė
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Taigi šį kartą kepiau apkepą su kiaušiniais, sūriu ir kumpiu. Reikėjo tokio patiekalo, kurį galėčiau valgyti kelias dienas tiek pusryčiams, tiek dėtis į pietų dėžutes.

Gaminimas:

  1. Dubenyje išplakame kiaušinius. Supilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską išmaišome.
  2. Susmulkiname svogūną, kumpį, sūrį ir viską suberiame į kiaušinius. Vėl išmaišome.
  3. Sutarkuojame cukiniją, nusunkiame cukinijos sultis, jas išpilame ir kiek įmanoma sausesnę cukiniją suberiame į kiaušinius. Įberiame druskos, pipirų pagal skoni ir viską išmaišome.
  4. Nedidelę kepimo formą patiesiame kepimo popieriumi ir supilame paruoštą tešlą. Kepame 50 minučių 180°C orkaitėje.

Apkepas išeina minkštas ir pakankamai drėgnas, todėl itin svarbu nusunkti tarkuotas cukinijas.

Likučius dedame į sandarias maisto dėžutes ir laikome šaldytuve iki keleto dienų. Apkepas išlieka skanus net ir pašildytas mikrobangų krosnelėje. Valgome arba vieną, arba su šviežiomis salotomis.

Taip pat galima gabalėlį neštis pietums į darbą, pietų dėžutėje su kalnu jūsų pasirinktų salotų.

Skanaus!

Cukinijų apkepas su sūriu – tiks vakarienei, pusryčiams ir pietų dėžutei
© Recepto autorė
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai