Cukinijos su žaliojo kario padažu ir kopūstų salotomis

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite cukinijas į keturias lygias dalis ir kepkite aliejuje apie 5 minutes. Sudėkite kario pastą ir kaitinkite apie 30 sek. Įspauskite žaliosios citrinos sultis ir įpilkite sojų padažo.

Kaitinkite, kol užvirs. Supilkite kokosų pieną ir kaitinkite, kol cukinijos suminkštės. Apibarstykite cukinijas skrudintomis kokosų drožlėmis.

Patiekite su raudonųjų kopūstų salotomis, ryžių arba kiaušinių makaronais.

Salotoms supjaustykite kopūstą, svogūną, obuolius ir viską sumaišykite.

Įdėkite truputį druskos. Įspauskite žaliųjų citrinų sulčių ir sumaišykite su kitais ingredientais. Papuoškite skrudintomis kokosų drožlėmis.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :