© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Cukiniją nuplaukite ir supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais. Pabarstykite druska ir pipirais, apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje po 4 minutes kiekvieną pusę.

Lašišos filė supjaustykite plonomis skiltelėmis, pašlakstykite citrinos sultimis. Sezamo sėklas apkepinkite sausoje keptuvėje, kol pagels.

Tolygiai paskirstykite ant cukinijų sūrį. Ant viršaus uždėkite lašišos skilteles, pabarstykite sezamu, susukite ir persmeikite dantų krapštukais.

Padažui nuvalykite grybus, nuplaukite, smulkiai supjaustykite. Pašalinkite paprikos sėklas, supjaustykite kubeliais. Porą nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais.

Troškintuvėje pakaitinkite aliejų, apkepinkite grybus 8 min. Supilkite vyną ir kepkite, kol vyno sumažės perpus. Supilkite grietinėlę, suberkite papriką, porą ir ciberžolę, pagardinkite druska ir pipirais, pakaitinkite dar 3 minutes ir nukelkite nuo ugnies.

Patiekite kartu su padažu. Galima papuošti salotų lapais, plonai supjaustyta citrina ir avietėmis.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai