© kumucia.com
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pirmiausiai stambia tarka sutarkuoju nuluptą ir išsėklintą vidutinio dydžio cukiniją. Tarkuoju iš karto į koštuvą ir palieku tarkius nusivarvėti.

Į gilesnį indą keliauja faršas (tiks ir raudona mėsa, ir paukštiena), kiaušiniai, druska, 1 v. š. česnakų ruošinio arba 10-12 smulkiai kapotų česnako skiltelių, manų kruopos, saulėgrąžos.

Supilu ir tarkius, labai kruopščiai sumaišau ir pilu į silikoninę formą. Paviršių nubarstau 1 a. š. prieskonių mėsai mišiniu.

Šaunu į iki 200C įkaitintą orkaitę ir kepu apie 40-50 min.

Karštą tiekiu su sviesto-grietinės padažu, grikių/bulvių koše ir garintomis daržovėmis. Šaltą – su šviežiomis daržovėmis, duona ir įvairiais padažais.

Patarimas – saulėgrąžas galima keisti moliūgų sėklomis, irgi labai skanu.

Tinka: Iškylai
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai