Cukinija ir sūriu įdaryti pievagrybiai

Cukinija ir sūriu įdaryti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šiam patiekalui rinkitės kuo didesnius pievagrybius.

Pievagrybius nuplaukite, sausai nuvarvinkite ir išpjaukite kotelius.

Į kepurėles įdėkite po vyšnios dydžio sviesto gabaliuką, pabarstykite druska, pipirais.

Sutarkuokite smulkiai sūrį, supjaustykite labai smulkiai jauną cukiniją.

Sūrį sumaišykite su cukinija, pagardinkite čiobreliais, rozmarinais ir šviežiomis, smulkiai pjaustytomis kalendromis.

Gerai išmaišytą įdarą dėkite į paruoštas pievagrybių kepurėles.

Sudėkite į kepimo indą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

20 vnt. Pievagrybiai
0,5 vnt. Cukinijos
100 g Kietasis sūris
3 šaukštas Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštas Kalendros
žiupsnelis Rozmarinai
žiupsnelis Čiobreliai
Porcijos: 5
Sudėtingumas :