Citrinų ir apelsinų uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Apelsinus ir citrinas nulupkite (palikite po vieną neluptus), gana nestambiai supjaustykite. Jei yra sėklų, jas išrinkite.

Neluptus apelsiną ir citriną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius padalinkite į aštuonias dalis.

Viską supilkite į puodą.

Suberkite migdolų drožles ir cukrų.

Kaitinkite kol užvirs. virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.

Nugriebkite putas ir supilstykite į stiklainius.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai