Citrinų ir apelsinų džemas

 (1)
Už receptą dėkojame skaitytojai Rasai.
Citrinų ir apelsinų uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Apelsinus ir citrinas nulupkite (palikite po vieną neluptus), gana nestambiai supjaustykite. Jei yra sėklų, jas išrinkite.

Neluptus apelsiną ir citriną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius padalinkite į aštuonias dalis.

Viską supilkite į puodą.

Suberkite migdolų drožles ir cukrų.

Kaitinkite kol užvirs. virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.

Nugriebkite putas ir supilstykite į stiklainius.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Apelsinai
3 vnt. Citrinos
1 kg „Dansukker“ uogienių cukrus
2 sauja Migdolų drožlės
Sudėtingumas :