© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Produktai: 25 ml šviežių mandarinų sulčių, 25 ml šviežių apelsinų sulčių, 0,5 česnako skiltelės, 1 g džiovintų raudonėlių, 1 g džiovintų bazilikų, 1 g kario, 1 g druskos, 1 šaukštas alyvuogių aliejaus, 50 ml sultinio, 15 ml tekilos.

Kaip gaminti:

Sultis, aliejų, smulkintą česnaką, žoleles ir druską sumaišykite. Masę suberkite į keptuvę, užpilkite sultiniu, išgarinkite ant stiprios ugnies. Kai buljonas išgaruos, įpilkite tekilos ir uždekite. Būkite atsargūs, nes liepsna bus gana aukšta. Patiekite šaltą arba karštą padažą prie žuvies.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Virti
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai