Cinamono pyragėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite prancūzišką batoną 2 cm storio riekelėmis.

Kiaušinius išplakite su pienu, ruduoju cukrumi ir cinamonu.

Riekeles apvoliokite plakinyje ir kepkite keptuvėje įkaitintame svieste iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Iškeptas riekeles sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir gausiai apibarstykite cukraus pudra.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai