Cinamoniniai sausainiai

Įkvėpti klasikinių cinamoninių bandelių, šie sausainiai leis jums pasinerti į nepakartojamus cukraus bei prieskonių malonumus!
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
180min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išsijokite miltus, druską ir kepimo sodą į didelį dubenį. Sumaišykite sviestą, cukrų ir apelsino žievelę plakikliu. Įmaišykite kiaušinius, sumažinkite plakiklio greitį. Palaipsniui sudėkite miltų mišinį, plakite iki vientisos konsistencijos.

Padalykite tešlą per pusę, abi dalis suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai.

Pusę tešlos padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Iškočiokite 25/30 cm stačiakampiais, sudėkite ant kepimo popieriaus ir palaikykite šaldytuve apie dešimt minučių, kol sukietės.

Įdarui sumaišykite visus ingredientus mažame dubenyje. Suberkite mišinį ant tešlos, suvyniokite ją pradėdami nuo ilgosios pusės. Padėkite į šaldytuvą valandai.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Ritinėlius supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite kol paruduos, apie 19 minučių. Atvėsinkite. Sausainėliai uždengti išsilaikys iki trijų dienų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
2,5 stiklinė Miltai
pagal skonį druska
1 šaukštelis Kepimo milteliai
220 g Sviestas
1 stiklinė Cukrus
1 šaukštelis Apelsino žievelė tarkuota
2 vnt. Kiaušiniai
Įdarui:
4 šaukštas Sviestas
1 stiklinė Rudasis cukrus
1/2 stiklinė Graikiniai riešutai smulkinti
1/2 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :