© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 180min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išsijokite miltus, druską ir kepimo sodą į didelį dubenį. Sumaišykite sviestą, cukrų ir apelsino žievelę plakikliu. Įmaišykite kiaušinius, sumažinkite plakiklio greitį. Palaipsniui sudėkite miltų mišinį, plakite iki vientisos konsistencijos.

Padalykite tešlą per pusę, abi dalis suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai.

Pusę tešlos padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Iškočiokite 25/30 cm stačiakampiais, sudėkite ant kepimo popieriaus ir palaikykite šaldytuve apie dešimt minučių, kol sukietės.

Įdarui sumaišykite visus ingredientus mažame dubenyje. Suberkite mišinį ant tešlos, suvyniokite ją pradėdami nuo ilgosios pusės. Padėkite į šaldytuvą valandai.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Ritinėlius supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite kol paruduos, apie 19 minučių. Atvėsinkite. Sausainėliai uždengti išsilaikys iki trijų dienų.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai