Cezario salotos su krevetėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Česnaką sutrinkite ir užpilkite aliejumi. Palikite kelioms minutėms.

Baltą duoną ar batoną supjaustykite kubeliais (prancūzišką batoną galite pjaustyti riekelėmis), apšlakstykite česnakiniu aliejumi ir paskrudinkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Išlukštentas krevetes apliekite išspaustomis citrinų sultimis ir kelias minutes pamarinuokite meduje su išspaustu česnaku. Kepkite svieste kol iškeps ir gražiai apskrus.

Salotas nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite ir apšlakstykite česnakiniu aliejumi. Išmaišykite.

Vieną kiaušinį išvirkite kietai, kitą minkštai.

Kietai virtą kiaušinį supjaustykite.

Kietąjį sūrį stambiai sutarkuokite arba labai plonai supjaustykite.

Minkštai virtą kiaušinį dėkite į dubenį kartu su Vorčesterio padažu, garstyčiomis, citrinų sultimis ir česnakiniu aliejumi.

Viską sumalkite.

Salotas sumaišykite su kiaušiniu, vištiena, skrebučiais, pomidorais ir sūriu.

Užpilkite paruošto padažo.

Tinka: Gurmanams
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai