Česnakinis agrastų pagardas prie mėsos

 (1)
Šis pagardas labai tinka prie mėsos, žuvies ir net sumuštinių.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visus produktus nuplaukite ir sumalkite. Pagal skonį pridėkite druskos ir gerai išmaišykite. Sudėkite į paruoštus švarius indelius, sandariai uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Agrastai
200 g Česnakų lapai
200 g Krapai
200 g Petražolės
pagal skonį Druska
Sudėtingumas :