© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite miltus, druską, aliejų ir trynį. Įpilkite 100 ml šilto vandens, užminkykite tešlą.

Tešlą gerai iškočiokite ant stalo, paskui susukite į maistinę plėvelę ir palikite 30 min.

Česnako skilteles supjaustykite griežinėliais, mocarelą – šiaudeliais.

Įklokite į kepimo skardą kepimo popieriaus, paviršių patepkite aliejumi. Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą, įkelkite į kepimo skardą.

Aptepkite grietine, tada sudėliokite česnako ir mocarelos gabalėlius, pabarstykite druska, maltais čiobreliais. Kepkite 220 laipsnių karščio orkaitėje 15 min.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai