Česnakinė pica su mocarela

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite miltus, druską, kiaušinio trynį, aliejų ir vandenį, užminkykite tešlą. Palikite ją pusvalandžiui pabrinkti.

Česnakus nulupkite, supjaustykite riekelėmis. Mocarelą supjaustykite gabaliukais.

Skardą išklokite kepimo popieriumi, jį ištepkite aliejumi.

Tešlą plonai iškočiokite į apskritimą ir atsargiai perkelkite į skardą.

Tešlą ištepkite grietine, apibarstykite česnaku, paskui - mocarela, pagardinkite druska ir čiobreliais.

Kepkite 220 karštumo orkaitėje 15 minučių.

Parašykite savo nuomonę
Diskusija leidžiama tik registruotiems vartotojams!
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
220 g Miltai
3 šaukštas Aliejus
1 vnt. Kiaušinių tryniai
1/2 šaukštelis Druska
100 ml Vanduo
Skardai ištepti:
2 šaukštelis Aliejus
Įdarui:
3 skiltelė Česnakai
200 g Mocarelos sūris
2 šaukštas Grietinė
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Čiobreliai
Porcijos: 1
Sudėtingumas :