© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite miltus, druską, kiaušinio trynį, aliejų ir vandenį, užminkykite tešlą. Palikite ją pusvalandžiui pabrinkti.

Česnakus nulupkite, supjaustykite riekelėmis. Mocarelą supjaustykite gabaliukais.

Skardą išklokite kepimo popieriumi, jį ištepkite aliejumi.

Tešlą plonai iškočiokite į apskritimą ir atsargiai perkelkite į skardą.

Tešlą ištepkite grietine, apibarstykite česnaku, paskui - mocarela, pagardinkite druska ir čiobreliais.

Kepkite 220 karštumo orkaitėje 15 minučių.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Italijos virtuvė
Tinka šaldymui
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai