Česnakinė duonelė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Batoną supjaustykite riekelėmis.

Minkštą sviestą gerai išsukite su išspaustomis česnako skiltelėmis ir prieskoniais.

Sviestą užtepkite ant riekelių ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite, kol duonelės gražiai apskrus.

Ištraukus galite apibarstyti smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir palikite atvėsti.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai