Česnakinė duonelė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baltą duoną (puikiai tiks ir ciabatta ar batonas) giliai įpjaukite vieno kąsnio kvadratėliais.

Sviestą ištirpinkite, sumaišykite su išspaustais česnakais, smulkiai pjaustytomis kalendromis ir mairūnais.

Supjaustytą duoną dėkite ant kepimo folijos ir šiek tiek pakelkite jos kraštus.

Skystu sviestu su prieskoniais gausiai apipilkite supjaustytą duoną.

Į tarpus prikaišiokite plonai pjaustyto parmezano ir mocarelos.

Apgaubkite kepimo folija (viršuje palikite nemažą tarpą).

Dėkite į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 minučių.

Valgykite karštą.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai