Cannelloni makaronai su vištiena ir pievagrybiais

Cannelloni makaronai su vištiena ir pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną ir česnaką nulupti ir smulkiai supjaustyti.

Pievagrybius nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.

Vištieną smulkiai supjaustykite.

Svogūną apkepti alyvuogių aliejuje. Ten pat sudėti pievagrybius ir lengvai apskrudinti.

Sudėti vištieną ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant, kol pakeis spalvą ir šiek tiek apskrus.

Pagardinti druska, pipirais.

Grietinėlę sumaišyti su mėsa. Leisti atvėsti. Įmušti trynius. Šios masės prikimšti cannelloni makaronus ir sudėti juos į riebalais suteptą kepimo formą.

Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.

Ištirpinti 1 valg. šaukštą sviesto ir jame apkepinti miltus. Įpilti pieno. Pastoviai maišant kaitinti apie 10 minučių, pasūdyti, pagardinti pipirais ir suberti pusę kiekio kieto tarkuoto sūrio.

Pomidorus nulupti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, sutrinti ir aplieti ant canneloni makaronų.

Aplieti padažu ir apibarstyti tarkuotu sūriu.

Likusį sviestą supjaustyti gabalėliais ir apibarstyti juo patiekalą.

Pašauti į orkaitę ir kepti 30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Makaronai Cannelloni
2 šaukštas Sviestas
1 šaukštas Miltai
80 g Fermentinis sūris
10 vnt. Pievagrybiai
80 g Kietasis sūris
1 vnt. Svogūnai
250 g Vištiena
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
100 ml Grietinėlė
2 vnt. Kiaušinių tryniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :