ČANACHAI kitaip – be bulvių

 (3)
Čanachai su moliūgais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
1.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite svieste.

Daržoves supjaustykite ir suberkite į vienos porcijos kepimo indelius.

Suberkite prieskonius, įdėkite vyšnios didumo sviesto gabalėlį, užberkite mėsą ir įpilkite vandens - kad tik šiek tiek apsemtų.

Uždenkite. Troškinkite iki 200-210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Patiekiant ant viršaus uždėkite grietinės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Kiauliena
300 g Moliūgai
1 vnt. Salierų šakniavaisiai
1 vnt. Morkos
8 vnt. Lauro lapai
4 vnt. Kvapieji pipirai
pagal skonį Druska
2 žiupsnelis Čiobreliai
2 šaukštelis Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :