© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Burokėlius ir morkas nuplaukite ir su odele išvirkite pasūdytame vandenyje. Kai atvės, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite, tada suberkite į tarkuotas daržoves.

Padažui sumaišykite obuolių actą, cukrų, druską, pipirus ir krienus. Apliekite daržoves padažu, išmaišykite ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą. Paskui išskirstykite daržovių masę porcijomis, papuoškite agurkų riekelėmis ir žalumynais.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai