Burokėlių sultyse marinuoti kiaušiniai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite.

Sudėkite į švarų, sodos tirpalu ir karštu vandeniu išplautą stiklainį.

Į puodą įpilkite vandens, obuolių acto, suberkite druską, cukrų,pipirus, įdėkite tarkuotų burokėlių.

Ant mažos ugnies virkite 10 minučių, išmaišykite ir supilkite ant kiaušinių.

Sandariai uždarykite, palaukite, kol atvės, ir padėkite į šaldytuvą.

Skanaukite jau kitą dieną.

Laikykite ne ilgiau kaip vieną savaitę.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Velykų stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai