Burokėlių sriuba su triušiena

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Triušieną supjaustykite gabalėliais ir patroškinkite su džiovintomis slyvomis bei smulkintais burokėliais.

Į troškinį supilkite iš anksto paruoštą daržovių sultinį, užvirkite ir paskui ant nedidelės ugnies virkite apie 20 minučių.

Pagal skonį pasūdykite. Puikiai tinka su skrebučiais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

350 g Triušiena
350 g Burokėliai
300 ml Daržovių sultinys
6 vnt. Džiovintos slyvos
pagal skonį Druska
pagal skonį Prieskoniai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :