© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Triušieną supjaustykite gabalėliais ir patroškinkite su džiovintomis slyvomis bei smulkintais burokėliais.

Į troškinį supilkite iš anksto paruoštą daržovių sultinį, užvirkite ir paskui ant nedidelės ugnies virkite apie 20 minučių.

Pagal skonį pasūdykite. Puikiai tinka su skrebučiais.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai