Burokėlių mišrainė su graikiniais riešutais ir džiovintomis slyvomis

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
4.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėliai išverdami arba iškepami folijoje.

Džiovintos slyvos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos išmirkti (20-30 min). 

Virti burokėliai sutarkuojami burokine tarka, sukapojami graikiniai riešutai, česnakas, smulkiais kubeliais supjaustomos išmirkusios slyvos. Viskas dedama į dubenį, gardinama druska, pipirais, maišoma su majonezu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2-3 vnt. Burokėliai
2-3 skiltelė Česnakai
1 sauja Graikiniai riešutai
1 sauja Džiovintos slyvos
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Majonezas
Sudėtingumas :