Burokėlių mišrainė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Išverdame neluptus burokėlius ir pupeles.

2. Nulupame burokėlius.

3. Raugintą agurką ir burokėlius supjaustome kubeliais.

4. Viską sumaišome.

5. Pagardiname druska bei alyvuogių aliejumi, šiek tiek įspaudžiame citrinos sulčių. Svarbu jų nepadauginti.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai