© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 2400min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Burokėlį nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Apibarstykite cukraus pudra ir pusvalandžiui padėkite šaltai.

Citrinos sultis dubenėlyje sumaišykite su druska ir pipirais, supilkite aliejų ir išmaišykite. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, susmulkintas petražoles, pakepintus ir susmulkintus graikinius riešutus, dar kartą išmaišykite ir užpilkite ant burokėlio.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai