© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Gabalėliais supjaustytą sužiedėjusią duoną ir griežinėliais supjaustytus burokėlius užpilkite šiltu virintu vandeniu.

Šį mišinį 2 paras laikykite šiltoje patalpoje, paskui perkoškite ir laikykite šaltai.

Gerti tokią girą gal ir nebus labai skanu, bet ji puikiai tiks verdant burokėlių sriubą arba norint atsikratyti svorio.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai