Burokėliai su varške ir daigintais ridikėliais

Šis patiekalas nuteiks pavasariškai, gaiviai. Dažniausiai burokėlius derindavau su fetos sūriu, pabandžiau varškę – rezultatas pranoko lūkesčius.
© kumucia.com
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vienai porcijai griežinėliais supjaustau 1 vidutinio dydžio virtą burokėlį.

Griežinėlius dedu bokšteliu į lėkštę, šonus pabarstau varške, saujele daigintų ridikėlių, sezamo sėklomis. Burokėlių bokštą gausiai palaistau „Naršarab” padažu arba granatų sultimis. Ir iš karto, kol granatai nenudažė varškės, tiekiu į stalą.

Patarimas – visus produktus, išskyrus daigus, iki ruošiant laikykite šaldytuve.

Burokėliai su varške ir daigintais ridikėliais
© kumucia.com


Kūmutės virtuvė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 1
Sudėtingumas :