Varškėtukai su karštu pienu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Varškę išpurenkite ir užpilkite karštu pienu.

Kol varškė šiek tiek atvės, atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

Trynius gerai išsukite su paprastu ir vaniliniu cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų,

Į šiltą varškę sudėkite su grietine sumaišytą sodą, kiaušinių trynius, įberkite žiupsnelį druskos ir miltus. Gerai išmaišykite.

Po truputį dėkite kiaušinių baltymus ir maišykite.

Gerai išminkykite tešlą ir formuokite varškėtukus.

Kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su skystu medumi.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai